Direct contact?
Bel 0512 511 633 voor al uw vragen, een afspraak of een vrijblijvend geprek.

Proclaimer

Proclaimer


Ploeg Management & Consultancy (PMC) spant zich in voor de inhoud van deze website en doet er alles aan de website actueel te houden en te voorzien van juiste informatie. Komt u desondanks toch informatie tegen welke niet correct is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt zelf kiezen op welke wijze u ons dit wilt laten weten. Alle benodigde gegevens staan op de contactpagina.


Wanneer u met behulp van het webformulier een vraag stelt wordt deze behandeld conform de email gedragslijn. Bij het gebruik van webformulieren is het aantal verplichte velden tot een minimum beperkt. Alle informatie die u ons verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Persoon- en/of adresgegevens worden dan ook uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt.

Persoonlijk gebruik, dat wil zeggen niet-commercieel gebruik van de inhoud van deze site is toegestaan. PMC behoudt zich het auteursrecht voor van alle informatie op ploegmconsult.nl, zoals de geplaatste berichten, beeldmerken, logo’s, illustraties en foto’s. De foto’s op deze site mogen niet zonder toestemming van PMC gebruikt worden voor andere media. Wilt u een foto gebruiken, neem dan contact op met PMC via het contactformulier.

Ploegmconsult.nl maakt gebruikt van cookies om haar website te analyseren en te verbeteren. Daarnaast plaatsen Facebook, Twitter, Linked-In en Google mogelijk ook via onze website cookies om integratie met hun diensten mogelijk te maken.

Disclaimer e-mail PMC

De informatie verzonden in dit e-mail bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden. Indien u dit bericht ten onrechte ontvangt, wordt u verzocht de inhoud niet te gebruiken maar de afzender direct te informeren door het bericht te retourneren en het daarna te verwijderen. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van de in de e-mail ontvangen informatie aan derden is niet toegestaan. PMC staat niet in voor de juiste overbrenging van een verzonden e-mail, noch voor de tijdige ontvangst daarvan. Externe e-mail wordt door PMC niet gebruikt voor het aangaan van verplichtingen.