Direct contact?
Bel 0512 511 633 voor al uw vragen, een afspraak of een vrijblijvend geprek.

Jetze Ploeg

Jetze Ploeg


Jetze Ploeg (Drachten, 1977) begon zijn loopbaan in de openbaar vervoer sector. Bij Arriva was hij werkzaam als commercieel- en marketingmanager. Later adviseerde de regionale directie in Noord Europa bij onder meer overnames, aanbestedingtrajecten, contractanalyses, bedrijfsanalyses en contractimplentaties in onder meer Nederland, Duitsland en Polen. Ook is hij actief geweest in Tsjechie, Slowakije en Slowenie. Zijn commercieel talent, probleemoplossend vermogen en internationale ervaring en opleiding kwamen daarbij goed van pas.

Voor het NIC, adviesbureau op het gebied van inkoop, bouwde Jetze als sales manager aan het vergroten en onderhouden van de klantenkring in Noord-Nederland. Ook begeleidde hij de commerciële activiteiten van zijn collega’s.

Tijd om eens wat van de wereld te zien dacht hij toen. Na het behalen van zijn accreditaties als Schipper/ Stuurman voor zeiljachten heeft hij de wereld over gezeild door zeiljachten naar plaats van bestemming te brengen. Sinds zijn terugkeer in januari  2013 is hij adviseur via PMC Management en Consultancy.

Jetze is het best te omschrijven als een verstandig avonturier die je waar dan ook om een boodschap kunt sturen.

LinkedIn